- Manuel Lérida Decker

Dr. Manuel Lérida Decker
Vaya al Contenido

Menu Principal:

български
Този нов констелационен подход, който разработих, е мощен инструмент за лечение на вашите собствени различни вътрешни аспекти и съответно хармонизиране на живота ви. Шаманските констелации са мощен начин за свързване с вътрешните аспекти. Ритуалите от древни култури ще Ви свързват с вътрешните Ви гласове и посредством диалог ще достигаме до собствената същност. Няма нищо извън нас, всичко, от което се нуждаем, за да се излекуваме е вътре в нас. По време на процеса ще водите вътрешен диалог, който ще ви балансира, за да достигате в дълбочина до собствената си същност. Всяка шаманска констелация има ограничение за участие от няколко души. Поради факта, че резултата от една шаманска констелация е еквивалентен на пет конвенционални констелации се препоръчва да участват хора, които имат опит в констелации или са в  процес на личностно развитие.

Целта на този иновативен метод е да се свържем с вътрешните аспекти, да преодолеем тяхното разделяне и следователно тяхното проявление като травми, поведенчески модели, вярвания, за да се върнем към истинската си същност.
Шаманските констелации Ви позволяват да:

  • преживявате и съчувствате с най-дълбоките части от личността
  • постигате устойчиви промени в живота
  • да намерите лична визия, чрез която да подчертаете уникалния и индивидуален начин на вашето същество
  • да вземете незабавни и устойчиви решения
  • да поемете пълна отговорност за живота си, защото няма нищо извън вас, вашата жизнена ситуация ще бъде разгледана от различни вътрешни възгледи, така че да превъзмогнете старото и дискомфортно състояние
  • да придобиете нови жизнени енергии

По време на шаманските констелации ще можете да разсъждавате върху своите теми на дълбинно ниво. Ще поемете пълна отговорност за живота си, защото няма нищо извън вас. Заедно ще изясняваме вашата ситуация от различни вътрешни възгледи, за да ви уравновесим и да се обогатите с нови и нови жизнени енергии. По този начин Вие ще бъдете в състояние да поемете своя живот и да приемете решенията, които трябва да вземете, за да се почувствате пълноценни и щастливи. Заедно ние ще разработваме ефективни стъпки за въвеждане  на устойчиви промени във вашето ежедневие.


 

Включих се в семинара, без да имам представа и информация, какво точно може да се случи. Мануел е невероятна и магнетична личност. Никога до сега не съм и предполагала, че може да  ми се случи такова разтърсващо пътуване към себе си. Провеждам сериозно лечение и съм щастлива, че резултатите ми се подобриха. Очаквам новата среща.
Цонка, Бургас
 
Срещата ми с Мануел и неговите Шамански констелации беше, очаквано, изненадваща и трансформираща.
Дойде ми доста разтърсващо да осъзная, че  всъщност не съм се справила с темата 'заслужавам да бъда обичана'. Плаках цяла седмица след това, но съм благодарна, за преживяното.
Питам се, какво ли още бих открила чрез този  не особено популярен метод?
Светла, София

Участието в шаманските констелации, водени от Мануел, беше за мен вълшебно преживяване. Даде ми много нови усещания и осъзнавания, чиято дълбочина и сила не мога да изразя с думи… трябва да се изживее, за да се разбере. Не само моите лични констелации, а цялостното присъствие и участие в работата на групата бе един процес на себеоткриване и ново себеизразяване, който продължава да се случва всеки следващ ден. Очаквам с трепет и любопитство следващите срещи!
Веселина, Благоевград

В средата на миналия Декември имахме едно незабравимо преживяване в групата за констелации с Мануел. Неговият своеобразен и непринуден поглед към Майката Земя, нашата връзка с нея и връзката ни с Вселената откриха нови хоризонти в нашите представи за живота. Благодарим за споделеното.
Весела и Никола, София

Тръгнах към неизвестното, пристигнах без да познавам очакванията, отдадох се на преживяванията и вълшебствата се случиха.
Антон, Сливен

Аз преживявах удоволствие от шаманските констелации. Осъзнах и научих, приех новото и се чувствам полезна. Промених се, защото отворих вратите на дълбините на душата. Имам още желания и ще продължавам…..
Деляна, Сливен


 
Copyright 2020. All rights reserved.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal