- Dr. Manuel Lérida Decker

Dr. Manuel Lérida Decker
Vaya al Contenido

Menu Principal:

Български
Настоящият тренинг е насочен както за хора, които искат да използват метода Семейни констелации в своята работа с хора, така и към тези, които нямат професионален интерес, но искат да задълбочат личната си опитност и познания в сферата и да интегрират неговите принципи в собствения си живот.
Този курс на обучение има за цел да представи основните теоретични възгледи на метода семейни констелации и тяхното практическо приложение както за живота, така и за работа с хора.
Като начало тази форма на констелации се основава по-скоро на шамански / анимистичен мироглед, отколкото на психологически / психоаналитичен възглед, който включва по-цялостна гледна точка и също така по-широка група от възможности за работа. Освен това при прилагането на констелациите шаманските ритуали също ще бъдат включени и смесени с традиционните констелации.
По този начин пътуването във времето или промяната на размерите са възможни с този подход на констелациите по време на прилагането на работата. И поне разликата между Душа и Дух ще бъде обяснена и третирана в широк диапазон. Всичко, което научавате в този едногодишен курс, е различен и по-цялостен подход от всяка редовна информация в работата на констелациите.
Начално ниво
ПЪРВО
Ще разгледаме основните принципи на Констелациите, методология, елементи и единство. На теоретично ниво се обсъждат всички аспекти, ценности и закони, необходими за вземане под внимание, за да се извърши работата. Обучението се състои в 10 уикенда и един допълнителен четиридневен интензивен тренинг който се заплаща отделно. Чрез работата с 10 системни закона обхватът на ресурсите е по-широк, отколкото в конвенционалните семейни констелации и по този начин вашите познания за семейната и организационната динамика на взаимоотношенията и тяхната сложност ще бъдат експоненциално подобрени. По време на тренировъчния процес ще бъдат обсъдени основните въпроси на всеки участник и ще бъдат изследвани всеки аспект от родословното им дърво, като се открият пречки и наследени войнствени модели, които възпрепятстват личния напредък и развитие. В този курс ще има множество контролирани реални практики. Ще получите досие с цялата необходима теория в областта на констелациите, но по-голямата част от времето е посветено на практиката. И като приоритет ще обърнем внимание на динамиката, необходима за подобряване на способността да се ЧУВСТВАТЕ и да дешифрираме всички съобщения, които морфогенетичното поле ни предлага, за да подпомогнем напредването на Душата на човека, който се нуждае от вашите услуги като констелатор.

Напреднало ниво
ВТОРО
През тази формираща година ние се фокусираме върху задълбочаването на различните видове констелации и практическите методи. В средата на констелациите ние допринасяме за нещо необичайно, което е комбинацията с някои форми на мъдростта на предците, инструментите, които предлагаме във този втори блок на преподаване и учене, са многобройни, освен че предоставяме на участника още една година практика за придобиване на увереност и плавност, необходима за работа по въпроси, взаимоотношения, групи, семейства и компании. Пакетът от програми за обучение включва нумерология, симвология, невербален език, травматични лечения, индивидуални констелации, организационни констелации (компании), методи за самозащита, констелации от симптоми, познаване на енергии като други форми на живот или енергийни полета, същности и вибрации, които засягат човешкото същество. Мултивселени и минали животи и т.н. ... За да бъдете добър констелатор, освен да имате широки познания за енергиите, които текат, е необходимо да поемете отговорност за всичко, което се случва по време на семинар или сесия, така че наличието на различни инструменти е много полезно. Трябва да се отбележи, че за достъп до това второ напреднало ниво е от съществено значение предварително да сте завършили основното ниво.

МЕТОДОЛОГИЯ
Изключително практичен с реални наблюдавани случаи. Има част от теорията, която допринасяме за участника в досието и която е обяснена по време на първите семинари от курса. Имаме затворена група за подкрепа в мрежи за консултации, опит и интересни статии, свързани с областта на констелациите.

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ
По време на първата година от обучението ще получите необходимите знания и ресурси, за да можете да улесните констелациите, въпреки че за придобиване на увереност и необходим опит ви препоръчваме да направите втората година на специализация. На първо място, нашият най-забележителен интерес е да разрешим всички проблеми, които ограничават вашето развитие.

УМЕНИЯ
За да получите достъп до това обучение и до всичко, което то включва на лично и духовно ниво, са необходими само две изисквания: „поемете пълната отговорност“ и „бъдете готови да продължите напред“. Само вашето его може да възпрепятства вашата еволюция, в това обучение е възможно да се полира и образова егото. Чувствайте, възприемайте и т.н. Постига се с практика по време на курса.

Кликнете на линка:


КОНТАКТ
За запазване на място:
София Късева : 0893334448

Старт на обучителната програма и график
  • 17-18.04.2021г
  • 22-23.05.2021г.
  • 19-20.06.2021г.
  • 17-18.07.2021г.
  • 18-19.09.2021г.
  • 23-24.10.2021г.
  • 20-21.11.2021г.
  • 18-19.12.2021г.
  • 22-23.01.2022г.
  • 19-20.02.2022г.

четиридневния тренинг: 17-20.03.2022г.

 
Работни часове: събота от 10-18ч. и неделя от 9 до 16ч.

Отстъпки:
A) Цена за първата година: 4000лв.
Начин на плащане първата година:
Плащане на депозит за включване в програмата: 200ЛВ.
Плащане на четири /4/ вноски по 1.000лв. / в следните срокове:
01.04.2021 1.000 лв.
01.07.2021 1.000 лв.
01.11.2021 1.000 лв.
01.01.2022 1.000 лв.

Или всеки месец по 450лв , от 1во до 5 то число на месеца.

Забележка : Цената на четиридневния тренинг няма да надхвърля сумата от 600лв. с нощувките! Разходите за 4-дневния семинар не са включени в общата цена от 4.000 лв. И са допълнителни.

B) 10% отстъпка при плащане еднократно на сумата 3.600 лв. Плащането се извършва при записване за участие в програмата. Допълнителен бонус 10% отстъпка в четиридневния тренинг.

C) Цена за втората година: 3.000лв.

В края на годината и след посещение от поне 80% и успешно издържания теоретичен и практически изпит, участниците получават сертификат от Dr. Manuel Lérida Decker, който ви отличава, за да имате достатъчно опит като констелатор.

 
Copyright 2021. All rights reserved.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal