- Dr. Manuel Lérida Decker

Dr. Manuel Lérida Decker
Vaya al Contenido

Menu Principal:

Български > работилници
Вижте и разберете невидимите връзки.

В Системно Лидерско Обучение сесиите ние отразяваме заедно вашата лидерска роля и вашите конкретни лидерски цели. Освен това проверяваме вашите лични проблеми като семейството, връзките, баланса между професионалния и личния ви живот, социалния ви живот или дори финансовото ви състояние.

След това разглеждаме вашата конкретна ситуация от различни системни перспективи, за да намерим нови идеи, които разширяват индивидуалния ви обхват на действие.

Вие решавате коя алтернатива е най-подходяща за вас и вашата среда. Заедно ние разработваме възможни стъпки за прилагането на тези алтернативи по устойчив и ефективен начин във вашето ежедневие.

Устойчив и ефективен
Предлаганият Системно Лидерско Обучение също така е ценен, когато национално или международно активни лица, групи, екипи, търговски или договорни партньори, с различни възгледи, поведения, опасения или влияния се интересуват от устойчиво и ефективно развитие.

Фокус
В наши дни Системно Лидерско Обучение е един от най-ефективните методи за бързо получаване на разнообразни отговори на много дълбоки нива. Този метод ви позволява да идентифицирате корените на вашите модели и убеждения, които са ключовете за устойчива промяна.Със Системно Лидерско Обучение вашите въпроси, проблеми и дори вашите подсъзнателни проблеми стават видими. Ще можете да разберете причините и корените на всичките си трудности и да ги разрешите, като осъзнаете какво наистина се случва във вашия живот. В същото време ще можете да проверите различни решения, които може да са подходящи за вас.

Примери
  • Системен анализ на текущата ситуация и бъдещия потенциал
  • Подкрепа за преодоляване на частни и / или организационни пречки
  • Организационна и междукултурна медиация
  • Стрес, претоварване, баланс между работа и личен живот
  • Проблеми с колеги / началници
  • Трудности при вземането на решения
  • Отражение на собственото ви лидерско поведение
 
Copyright 2021. All rights reserved.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal