- Dr. Manuel Lérida Decker

Dr. Manuel Lérida Decker
Vaya al Contenido

Menu Principal:

Български > работилници
Чрез този метод може да се свържете с вътрешните си аспекти и да преминете отвъд ограниченията.
Шаманските констелации са един мощен инструмент да лекувате своите собствени вътрешни аспекти и така да хармонизирате живота си. Това е ритуализиран процес, с корени в древната мъдрост на различни култури, който ви свързва с вашето съзнание. Един вътрешен диалог, който ви поставя отново в баланс през вътрешните ви гласове, за да достигнете собствената си същност. Няма нищо навън. Всичко, което искате да излекувате е вътре във вас. По време на уъркшопа по Шамански констелации най-дълбоките ви вътрешни аспекти проговарят и хармонизират същността ви в нейната сърцевина. Така тя вече няма разделени части от вас, които имат нужда да се проявяват като травми, нездравословни модели, ограничаващи вярвания, и др.

Шаманските констелации ви позволяват:
  • да преживеете и се свържете с емпатия с най-дълбоките си части
  • да преодолеете препятствия и да осъществите устойчиви промени в живота си
  • да намерите личната си визия, която да обедини живота ви и да се докоснете до неповторимия и уникален начин, по който се проявява вашето същество.

Устойчиви решения
По време на курса ще можете да обмислите въпросите си чрез по-дълбока работа. Ще поемете пълна отговорност за живота си, тъй като няма нищо извън вас. Заедно изясняваме ситуацията ви през различните вътрешни гледни точки на различни нива и измерения, за да се върнете към равновесието си и да придобиете още и нова витална енергия. Така можете да поемете живота в свои ръце и да вземете необходимите решения за да се почувствате истински цялостни и щастливи. Заедно развиваме успешни стъпки, които да приложете за устойчиви промени в ежедневието ви.

 

Включих се в семинара, без да имам представа и информация, какво точно може да се случи. Мануел е невероятна и магнетична личност. Никога до сега не съм и предполагала, че може да  ми се случи такова разтърсващо пътуване към себе си. Провеждам сериозно лечение и съм щастлива, че резултатите ми се подобриха. Очаквам новата среща.
Цонка, Бургас
 
Срещата ми с Мануел и неговите Шамански констелации беше, очаквано, изненадваща и трансформираща.
Дойде ми доста разтърсващо да осъзная, че  всъщност не съм се справила с темата 'заслужавам да бъда обичана'. Плаках цяла седмица след това, но съм благодарна, за преживяното.
Питам се, какво ли още бих открила чрез този  не особено популярен метод?
Светла, София

Участието в шаманските констелации, водени от Мануел, беше за мен вълшебно преживяване. Даде ми много нови усещания и осъзнавания, чиято дълбочина и сила не мога да изразя с думи… трябва да се изживее, за да се разбере. Не само моите лични констелации, а цялостното присъствие и участие в работата на групата бе един процес насебеоткриване и ново себеизразяване, който продължава да се случва всеки следващ ден. Очаквам с трепет и любопитство следващите срещи!
Веселина, Благоевград

В средата на миналия декември имахме едно незабравимо преживяване в групата за констелации с Мануел. Неговият своеобразен и непринуден поглед към Майката Земя, нашата връзка с нея и връзката ни с Вселената откриха нови хоризонти в нашите представи за живота. Благодарим за споделеното.
Весела и Никола, София

Тръгнах към неизвестното, пристигнах без да познавам очакванията, отдадох се на преживяванията и вълшебствата се случиха.
Антон, Сливен

Аз преживявах удоволствие от шаманските констелации. Осъзнах и научих, приех новото и се чувствам полезна. Промених се, защото отворих вратите на дълбините на душата. Имам още желания и ще продължавам…..
Деляна, Сливен


 
Copyright 2021. All rights reserved.
Regreso al contenido | Regreso al menu principal