Dr. Manuel Lérida Decker

Vaya al Contenido
 
Нов коучинг подход.
 
Индивидуалните  сесии  са насочени към хора, които чувстват, че нещо се обърква, било в живота им, било в бизнеса им. Този нов и нетрадиционен метод на коучинг улавя пълната сложност на всички аспекти от живота на всеки индивид.

 
Елиминиране на безполезни модели.

Тези сесии са специално за хора, които искат метод за премахване на рестриктивни модели на мислене и мислене, които страдат от финансови проблеми, отчаяние, блокажи, несигурност, страхове или които са изправени няколко пъти пред същата пречка в любовта, семейството или работата и т.н.

По време на този процес моята задача е да ви помогна да изясните вашите интереси, изисквания и нужди за намиране на ефективни решения.
Как работи?
В индивидуална сесия за системен коучинг от около 90 минути ние ще конфигурираме с помощта на обекти вашето реално положение, като ви даваме възможност да се изразявате на съзнателно и подсъзнателно ниво. Ние след това разработваме ефективно и устойчиво решение, освен това ще повишите собствената си информираност. Целта на работата е да премахне вашите лични, социални, семейни, финансови, здравни, служебни или организационни конфликти, които засягат ежедневието ви, да възстанови хармонията във вашия живот.

Системно обучение:
Индивидуалната сесия се използва за идентифициране на проблемите по очевиден и непосредствен начин. Освен това, в същото време те показват различни възможни решения. Това е много ефективен инструмент за разрешаване на конфликти във всякакви междуличностни взаимоотношения или всякакви трудни организационни ситуации.

Вижте и разберете невидимите връзки.
Заедно отразяваме вашите роли и вашите конкретни теми. Освен това проверяваме вашата лична среда като семейството, връзките, баланса между професионалния и личния ви живот, социалния ви живот или дори финансовото или професионалното ви положение.
След това разглеждаме вашите специфични ситуации от различни системни перспективи, за да намерим нови идеи, които разширяват вашия индивидуален обхват на действие.
• Въпроси относно собствения ви живот
• Трудности в семейството или обществото
• Страдащи от финансови проблеми
• Страхове и несигурност
• Стрес, прегаряне, баланс между работа и личен живот
• Страхове и несигурност
• Блокади или несигурност
• Или ако се сблъскате няколко пъти със същите препятствия

Аз съм твоят треньор ...
... ако наистина сте готови да поемете отговорността на собствения си живот и освен това искате да се развиете лично или професионално по ефективен и устойчив начин, получавайки незабавни резултати с по-голямо въздействие.
Regreso al contenido